BLOG

Ontmoet het team: Reinoud Zuyderhoff

Tom Duurland, Content Manager REDDSTONE

19 februari 2020

In de serie “ontmoet ons team” lichten wij elke week een lid van het REDDSTONE team uit. Deze keer is het de beurt aan WordPress Developer Reinoud Zuyderhoff.

Reinoud Zuyderhoff

Reinoud is via het doen van online cursussen voor programmeren de kant van WordPress developer opgegaan. Reinoud beschikte nog niet over een uitgebreid portfolio, dus begon zijn zoektocht naar een jonge, startup bedrijf waar hij zichzelf nog goed zou kunnen ontwikkelen. Reddstone paste precies in dat profiel en zodoende werd Reinoud zo’n anderhalf jaar geleden een nieuw onderdeel van het Reddstone team.

Module voor het weergeven van de beschikbaarheid

Als WordPress developer is Reinoud vooral bezig met het programmeren van nieuwe, op maat gemaakte applicaties en scripts binnen WordPress. Omdat Reddstone graag voor haar klanten out-of-the-box denkt en WordPress van zichzelf wel eens beperkt kan zijn, is het Reinoud zijn taak om hier oplossingen voor te bedenken en uit te werken. Zo was een leuke uitdaging voor Reinoud de recent opgeleverde aanbod pagina’s, waarbij al het vastgoed aanbod op een overzichtelijke pagina met zoekfilter en kaart weergegeven wordt. Bekijk hier een voorbeeld van een aanbodpagina.

“Ik had nog veel te winnen met WordPress. Maar als ik kijk waar ik nu sta in vergelijking met toen ik hier binnenkwam heb ik al heel veel geleerd en ben ik trots op die vooruitgang”

Ideale manier van werken

Reinoud krijgt de opdrachten rechtstreeks van Tobias. Die onderhoud het contact met klanten over wat de wensen en mogelijkheden zijn. Hierna gaat vaak eerst de designer een opzet maken van de website en vervolgens krijgt Reinoud de opdracht om specifieke dingen te bouwen en implementeren.

Voorbeeld van een aanbodpagina

“Het leuke en tevens ook wel lastige aan developer zijn is dat klanten soms een heel simpel beeld hebben van hoe iets werkt of eruit ziet terwijl je daar soms heel veel tijd aan kwijt bent. Soms is het dan een flinke uitdaging dit te realiseren binnen de krappe deadlines.”

Voor de toekomst wil Reinoud zijn werk overzichtelijker en foutvrij opleveren aan Tobias, zodat de overige leden van het team alles makkelijker en efficiënter kunnen implementeren in de websites. Ook ziet hij nog veel uitdaging in het maken van modules en scripts voor WordPress. Dit neemt veel tijd in beslag maar kan op den duur het werk voor iedereen binnen Reddstone eenvoudiger maken en uiteraard de kwaliteit van het eindproduct verhogen.

Tot slot vind Reinoud het leukste aan werken bij Reddstone de werksfeer: “Iedereen is zichzelf en er wordt gezond omgegaan met werkdruk. Iedereen weet wat ze moeten doen. Je kan hard werken maar ook een gezellige tijd met elkaar hebben.”

Wil jij ook gebruik maken van de diensten van Reinoud en REDDSTONE? Neem contact op met REDDSTONE. Laat ons met je meedenken!