VASTGOEDPARTNER


Voor VastgoedPartner hebben wij de nieuwe website met OfficeShow integratie verzorgd. Door de koppeling met OfficeShow wordt er automatisch een aanbod pagina gegenereerd die altijd up-to-date is!

Bekijk hier de website: http://vastgoedpartner.nl
VASTGOEDPARTNER
Mainland Offices

Mainland Offices


Voor Mainland Offices hebben wij een compleet nieuwe en aansprekende website gebouwd. Strak, modern en volledig aansluitend op de kantoorgebouwen van Mainland Offices.

Bekijk hier de website: http://mainlandoffices.nl/

Vintges Advies en Makelaardij


Voor Vintges Advies en Makelaardij hebben wij de nieuwe website met OfficeShow integratie verzorgd. Door de koppeling met OfficeShow wordt er automatisch een aanbod pagina gegenereerd die altijd up-to-date is!

Bekijk hier de website: http://vintgesadvies.nl
Vintges Advies en Makelaardij
DHG Smartlog

DHG Smartlog


De nieuwste logistieke ontwikkeling van DHG verdiende een eigen platform. Hiervoor hebben wij in samenwerking een nieuwe website gemaakt voor DHG Smartlog.

Bekijk hier de website: http://dhg-smartlog.nl

BOLDUC


In samenwerking met vb&t hebben wij het webdesign verzorgd voor Bolduc in ‘s-Hertogenbosch in opdracht van Syntrus Achmea REF.

Bekijk hier de website: http://www.bolduc.nl
BOLDUC
DE ROTTERDAM

DE ROTTERDAM


In opdracht van L’etoile Properties is het webdesign van het grootste gebouw van Nederland, de Rotterdam, ontwikkeld. De nieuwe website moet het nieuwe online platform worden waar wonen, werken en leisure samen komt in de vertical city van Rem Koolhaas.

Bekijk hier de website: http://derotterdam.nl

TIME EQUITIES


Voor Time Equities Inc. is de corporate website voor Nederland gemaakt. Door de unieke koppeling met de digitale brochures (OfficeShow) is er voor gezorgd dat de portefeuille altijd up-to-date is!

Bekijk hier de website: http://timeequities.nl
TIME EQUITIES