VASTGOEDPARTNER


In opdracht van Mannes Smelt hebben wij zijn nieuwe bedrijf VastgoedPartner begeleidt met een nieuw logo, huisstijl, applicatie en passende website.

Lees verder

DE ROTTERDAM


In opdracht van L’etoile Properties is de online aanwezigheid van de Rotterdam ontwikkeld, een nieuwe website, LinkedIn en Facebook moeten de verhuur gaan stimuleren.

Lees verder
DE ROTTERDAM
SPARRENHEUVEL OFFICES

SPARRENHEUVEL OFFICES


In opdracht van Newomij en HUURWEL hebben wij de gehele herpositionering, visualisatie en webdesign voor kantoorgebouw Sparrenheuvel in Zeist mogen doen.

Lees verder

ULO


In opdracht van ULO hebben wij voor een aantal van hun herontwikkelingen en nieuwbouw projecten de visuals, het webdesign en het content management verzorgt. Dit portfolio is nog in ontwikkeling dus ben je benieuwd naar de ontwikkelingen die nog zullen volgen, zorg dan dat je geregeld onze website of een van onze andere feeds bezoekt.

Lees verder
ULO
SCHELLINGWOUDE

SCHELLINGWOUDE


In opdracht van Van Wijnen Midden Nederland hebben wij een Virtuele Tour ontwikkeld op basis van 360 graden fotografie en 360 Artist Impressies. Bekijk hier de gehele tour in VR modus, de tour is zowel IOS als Android compatible en zorgt zo voor een unieke beleving en ervaring op elk gewenst apparaat.

Lees verder

DE 5 KEIZERS


In opdracht van Kabaz architecten hebben wij het project de 5 Keizers van Marathon Asset Management gevisualiseerd. 

Lees verder
DE 5 KEIZERS
BOLDUC

BOLDUC


In opdracht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance hebben wij in samenwerking met vb&t Bolduc online weer op de kaart gezet.

Lees verder

PIAZZA


In samenwerking met Kabaz architecten hebben wij voor het winkelcentrum Piazza de gehele renovatie in beeld gebracht.

Lees verder
PIAZZA
‘S GRAVELAND

‘S GRAVELAND


Voor de verkoop van de woning aan het Noordereinde 281 zijn diverse visualisaties gemaakt ter bevordering van de bezichtigingen.

Lees verder