[wpml_language_selector_widget]
BLOG

Het perfecte plaatje met fotografie van REDDSTONE

Tom Duurland, Content Manager REDDSTONE

1 maart 2019

Iedereen kan een foto van een pand maken, maar je hebt een professional nodig om een foto te maken die de aandacht trekt op de gewenste manier. En om een beproefd cliche te gebruiken: de eerste indruk is altijd belangrijk en bepalend bij de verkoop van je huis of bedrijfspand.

Real estate photography with the right story

It is precisely at the first orientation of a potential buyer of your home or business premises that photos play a major role. An inviting, professional photo ensures a better appearance, more online page views and knows how to attract the interest off potential customers and investors faster.

Professionele fotografie met REDDSTONE

Met fotografie door REDDSTONE wordt elk object professioneel vastgelegd, bewerkt en gepresenteerd. Tevens biedt REDDSTONE de mogelijkheid voor het vastleggen van panden en locaties door middel van drones, matteports en 360 graden camera’s.

“De eerste indruk is altijd belangrijk en bepalend bij de verkoop van je huis of bedrijfspand”

De Rotterdam

Als specialist in vastgoed doet REDDSTONE reeds de fotografie voor een aantal grote, gerenommeerde vastgoedbedrijven zoals DHG, L’Etoile Properties en Blue Horizon Advisors, in zowel binnen- als buitenland. Voor een overzicht van deze en andere projecten kun je het terecht op ons portfolio.

Twenthe Centrum in Almelo

Wil jij ook meer klanten, omzet en succes? Kies dan voor een professionele bedrijfs- of objectfotografie en neem contact op met REDDSTONE. Laat ons met je meedenken!