Een goede naam is het halve merk

Een sterke brand identity is essentieel om de doelgroep te imponeren, enthousiasmeren en loyaal te maken aan je merk. Visuele herkenbaarheid speelt hierin ook een grote rol.

Alles wat een nieuw project nodig heeft zijn een passende, bijzondere naam en een Brand Guide die een uitgebreide set van richtlijnen biedt om de visuele identiteit van je merk te definiëren. We stellen gedetailleerde specificaties op voor logo-gebruik, kleurenpaletten, typografie en andere visuele elementen, zodat jouw merk consistent en herkenbaar blijft in alle communicatie-uitingen.

Een merkstrategie is in feite het plan dat bepaalt hoe een merk zichzelf presenteert aan de wereld en hoe het wil worden gezien door zijn publiek. Het is een langetermijnplanning die specifieke, concrete stappen omvat om de identiteit, boodschap en positie van een merk voor de beoogde doelgroep op te bouwen en vorm te geven. Op die manier ontstaat er herkenning en loyaliteit van de doelgroep aan het merk.
Door analyse van trends, je concurrenten en de doelgroep creëren we een social media strategie die de merkidentiteit weerspiegelt en betrokkenheid maximaliseert op LinkedIn, Instagram en/of Facebook. Onze collega’s creëren contentkalenders en campagneplanningen die consistentie en impact waarborgen, en je daardoor verzekeren van een sterke online aanwezigheid.
Onze marketingplanning omvat een holistische benadering van jouw bedrijfsdoelen en die van de doelgroep. We ontwikkelen op maat gemaakte plannen die gericht zijn op het vergroten van jouw merkbekendheid, het stimuleren van conversies en het opbouwen van langdurige relaties met klanten door middel van innovatieve strategieën.

“Proptimize en HighBrook Investors zijn trots op hun tijdloze en dynamische brand identity van Citylink. De prettige korte lijnen met het team van REDDSTONE hebben er voor gezorgd dat er een sterke basis is voor de groei van de last-mile logistics activiteiten en onderscheidt het Proptimize en Citylink in de competitieve logistieke markt.”
Joffrey Laugaunne – Founder & Managing Partner Proptimize