Niet geschoten is altijd mis

Het maken van prachtige foto’s is op zichzelf al een vak. REDDSTONE beheerst de kunst van vastgoedfotografie als geen ander. Onze jarenlange ervaring op het gebied van video- en fotografie zorgt ervoor dat we nooit meer anders willen.

De juiste hoek, een goede plek, de perfecte foto. De professionele fotografen van REDDSTONE zijn gespecialiseerd in het perfect vastleggen van vastgoed.

Bekijk het hier

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een bewegend beeld vaak meer dan duizend foto’s. Voor haarscherpe video’s van jouw project ben je bij REDDSTONE aan het juiste adres.
Impressies geven de potentiële koper/huurder meer informatie en een duidelijke weergave van iets dat er nog niet is. Een visuele weergave kan doorslaggevend zijn in de overweging van de koper. Op basis van jouw ontwerpen en tekeningen creëert REDDSTONE de mooiste en meest waarheidsgetrouwe visualisaties om de doelgroep net dat zetje extra te geven.
Net dat beetje extra power om jezelf stevig op de kaart te zetten; een brand video maakt het waar. Je visie, missie, doelen of mijlpalen worden uitgelicht in een smaakvolle en verleidelijke video. Benieuwd naar hoe we dit doen?

“Wij waren op zoek naar een partij die onze complete portefeuille op eenzelfde wijze kon fotograferen. Bovendien wilden we video’s maken en hadden we een drone nodig. REDDSTONE bleek alles dat we nodig hadden in huis te hebben.”
Johan Cruyff – PilootBV