“Zolang het er maar goed uitziet”, zei niemand ooit

Voor een website is esthetiek en functionaliteit enorm belangrijk, zeker wanneer een object verhuurd of verkocht moet worden. Op Funda staan kunnen we allemaal, maar een eigen mooie website doet de bezoeker pas echt versteld doen staan. Bij REDDSTONE bieden we de volgende producten aan:

Bij REDDSTONE ontwerpen we websites, hele mooie ook. Websites die kloppen, werken en vooral esthetisch aantrekkelijk zijn, zodat de bezoeker daadwerkelijk aangesproken en verleid wordt. We leveren op maat gemaakte webontwerpen voor ieder vastgoedproject. 

Met een focus op functionaliteit en gebruiksgemak, ontwikkelen we daadwerkelijk de responsieve websites met de nieuwste technologieën. Ons team combineert expertise in codering, veiligheid en schaalbaarheid om op maat gemaakte websites te ontwikkelen die de kernwaarden van jouw project weerspiegelen.

 

Voortdurende bescherming en onderhoud om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is, inclusief beveiligingspatches, contentupdates en prestatie-optimalisaties. Door regelmatige controles en aanpassingen zorgen we voor een soepele en veilige online aanwezigheid.

Beschikbaarheids module icon
Beschikbaarheidsmodule
aanbod icon
Aanbod- en Portefeuillepagina
Gary icon
RealWorks en/of Gary koppeling en
CRM icon
CRM integraties

“Drie jaar geleden hebben wij in samenwerking met REDDSTONE onze huidige website ontwikkeld. De website voldoet nog steeds aan moderne standaarden en biedt een prettige customer journey voor onze bezoekers. Dankzij de integratie met hun softwareproduct, Gary, blijft onze aanbodpagina actueel, waardoor wij potentiële huurders optimaal kunnen bedienen in hun zoektocht.”
Flip van Overhagen – Owner Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting