Ieder project
zijn eigen traject

Effectief organiseren, plannen en beheren van projecten om specifieke doelen te bereiken binnen vastgestelde tijd, budget en middelen. Bij REDDSTONE kunnen we dat.

Ieder project krijgt bij ons een enkele of twee projectmanagers toegewezen. Zij bieden ondersteuning bij het plannen, coördineren en beheren van projecten van begin tot eind. We waarborgen een gestroomlijnde uitvoering binnen de offerte en de deadlines die besproken zijn, waarbij we streven naar maximale efficiëntie en kwaliteit in elk project. 

Wij helpen je graag bij het ontwerpen en het plannen van een zakelijk evenement, van conceptontwikkeling tot uitvoering. Ons doel is om onvergetelijke ervaringen te creëren door aandacht te besteden aan elk detail, waardoor deze evenementen naadloos verlopen en een herinnering zullen zijn voor iedere aanwezige. 

Van contentcreatie tot community-engagement, we streven naar een consistente en boeiende aanwezigheid die de merkloyaliteit vergroot en conversies stimuleert. We plannen alles in en zijn ad hoc de hele werkweek bereikbaar voor updates. 

Onze Community Management-dienst omvat het cultiveren en beheren van online communities rondom uw merk. We engageren actief met de doelgroep, reageren op feedback en stimuleren gesprekken om een hechte band tussen jouw merk en de community op te bouwen. Wij doelen op een positieve merkreputatie en langdurige betrokkenheid. 

“Het is fijn om te kunnen sparren in marketing, wanneer je geen eigen marketing afdeling hebt. REDDSTONE is kenner in onze branche, en adviseert efficiënt en kundig.”
Fred Flintstone – The Flintstones BV